Hoi allemaal,
Vrijdag 16 oktober 2009 was het zo ver; om 7.32u ben ik geboren.
Laat ik me dan eerst maar eens voorstellen, ik heet voluit Niels Christan van Beem, maar jullie mogen me allemaal Niels noemen.
Ik was tijdens mijn geboorte 48cm groot en woog 2810 gram.
Ik zal mijn verhaaltjes hier posten zodat jullie allemaal over de schouders van mijn trotse Mama en Papa mee kunnen kijken hoe het met mij gaat.
Het verhaal van toen ik nog Bob was kunnen jullie ook gewoon nog lezen hoor, klik dan hier.
Voor mijn eigen foto album klik op de grote knop     
Fotoalbum 

groetjes,
Niels
 

9 maanden banner


Groeicurve

gewicht lengte

Half jaar!!
(18 april)
Wat vliegt de tijd als je het naar je zin hebt. Vrijdag was ik precies en half jaar oud en ik zit keurig op schema.
Wat nog precies het zelfde is ten opzichte van het bericht hier onder is dat ik nog altijd moet hoesten en continu een verstsopt neusje heb.
De erfenis van het RS virus wat ik had opgelopen. RS heeft helaas niets met snelle auto's te maken...:-(
Moest ik toen ik nog klein was huilen als ik op mijn buik moest, inmiddels kan ik er zelf naar toe rollen en vind ik het hartstikkel leuk op mijn buik.
De reiswieg is ook naar zolder en ik reis tegenwoordig in de wandelwagen. Voor het eten van potjes groenten en fruit zit ik al in de kinderstoel dus ik wordt echt al een hele vent.
Ik probeer ook mijn eten wat eerder op te hebben zodat Papa en Mama 's avonds nog wat TV kunnen kijken. Als het even kan wil ik om 20.00u op bed liggen.

Vorige week ben ik trouwens ook nog op kraambezoek geweest bij mijn kleine "neefje" Lars. Tante Ellen en Ome Willie zijn terecht heel trots en ik kan niet wachten tot we beide kunnen lopen zodat we samen allemaal leuke dingen kunnen doen.

De komende tijd wordt vast helemaal geweldig. Ik heb 3 zomervakanties voor de boeg en Opa en Oma zijn binnenkort 40 jaar getrouwd, dus dan hebben we groot feest!
Misschien kan ik bij de 2e vakantie deze zomer al in de gewone autostoel want 350km achteruit rijden is niet echt interessant natuurlijk.

Ik hou het voor gezien want er is nu F1 op tv en daarna komt de Amstel Gold race. Tussendoor moet ik nog even in bad, duzzzz.

Groeten,
Niels


4 Maanden en Carnaval!
(16 februari)
4 maanden jong en al zoveel meegemaakt!! Afgelopen weekend zelfs verkleed geweest ivm Carnaval.
Limburgse roots hh, ontkom je niet aan :-)
Inmiddels zit ik ook al een paar weken op school. Erg leuk en erg leerzaam, je wordt er alleen zo ziek van; Ik hoest en proest de hele dag.
Wat ik dus heb geleerd is spelen met de gym. Ik kan inmiddels prima dingen oppakken en sla tegen alles wat in de buurt komt.
Ook zitten gaat me prima af, zolang ik maar voldoende steun heb.
Flesje drinken heb ik ook al geen hulp meer bij nodig, al moet ik zeggen dat dit meestal uit gemakzucht toch wel erg makkelijk is.
Doorslapen; Papa had altijd moeite met anderen die zeiden dat hun baby doorsliep (van 0.00u tot 5.00u), dat is dus geen doorslapen.
Nee, ik doe dat een stuk beter en draai mijn hand niet om voor een nacht van 9 of 10 uur.
Nou, Later!
Groeten,
Niels


Kerst!
(25/26 december)
Zo, ik ben nu 2 maanden, 1 week en 3 dagen oud. Wat heb ik al veel meegemaakt!!! Wat nou zo jammer is, is dat ik helemaal geen tijd heb mijn log bij te houden :-(
De hele dag ben ik druk met eten, slapen en Oi zeggen. Het gaat hartstikke goed met me en dat is natuurlijk het belangrijkste.
Papa en Mama zijn heel lief voor me en ik probeer ook zo lief mogelijk voor hen te zijn.
Ik ben inmiddels al een paar keer bij Opa en Oma in Kesteren em Belfeld geweest. Ook dat ritje van ruim een uur is geen probleem. I LOVE autorijden!!!
Ondertussen krijg ik weer honger, dus ga ik vlug maar eens een tussendoortje nemen.
Groeten,
Niels


Hallo!
(16 oktober)
Op de dag naukeurig kwam ik op deze wereld. Wat dat betreft een echte zoon van Papa, die komt ook nooit te laat.
Na de verjaardag van Mama vond ik het welletjes en was het tijd om te komen. Om 23.00u begonnen de ween heel voorzichtig en om 1.00u is Papa maar opgestaan.
Het was tenslotte inmiddels 16 oktober, de dag waarop ik volgens alle voorspllingen geboren zou worden.
Om 2.00u heeft Papa de verloskundige gebeld en om 3.00u was Marielle hier. Zij kwam jammergenoeg al snel tot de conclusie dat we naar het ziekenhuis moesten.
Eenmaal in het ziekenhuis ging alles heel snel en om 7.32u was ik er "opeens". Ik was niet langer Bob.
Van de mensen in het ziekenhuis moest ik mijn eerste nachtje daar blijven, maar dat was niet erg.
Zaterdagmiddag, toen ik een dag en een paar uur oud was kwam Papa ons ophalen en mocht ik voor het eerst in mijn eigen wiegje.

Omdat ik veel moet eten en slapen kan ik nog niet zoveel posten als vroeger, toen ik alle tijd van de wereld had, maar misschien vul ik dit hoofdstukje binnenkort nog wel even aan.
Dan zal ik ook de typfoutjes verbeteren:-)

Op de ene foto beneden ben ik 1.5 uur oud en de andere is genomen na mijn eerste keer in bad en toen was ik anderhalve dag oud. Helemaal onder is natuurlijk mijn geboortekaartje!


        


naar boven